logo

Студио за красота

oway products О WAY - Organic Way е първата професионална линия, вдъхновена от биодинамичната философия. Тя представлява използване на съставки от естествено обработвани терени. Опаковките са изцяло от биоразградими материали. Продуктите от серията се доближават максимално близо до природата, защото са: биологично чисти, без пестициди, без соли и сулфати, без парабени, без изкуствени оцветители, без минерално олио, без алергени, без газ, без амоняк.


Lánza products От грижата до цвета, L'ANZA лекува, уплътнява и защитава косата. L'ANZA е способна да излекува косата, осигурявайки траен блясък и цвят. Използват се най-новите технологии, за да запазим производството на продукта ни преди всичко не вредящ на природата. L'ANZA е американски бранд за коса от висок клас, международно признат и широко използван.


Lidera products Професионални продукти ПрофиДерм на Лидера:
„Селективен висш клас професионална козметика с над 30 годишен опит, създадена от екип специалисти. Марка с внимателно подбрани продукти и модерни текстури. ПрофиДерм са хипоалергенни продукти без парабени, алкохол и ГМО.’’


INsight products INsight е линията, формулирана в лаборатория, за да създаде синергично действие между древната мъдрост на фито-екстрактите и фитоелементите и етичния избор да работите с органични съставки.
Природата е нашият източник на вдъхновение.


100% ЕКО ОПАКОВКИ
Използват се само еко опаковки, за да се намали замърсяването на околната среда.